facundo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 slm arkdaş lar Buyu salı gunu kanal de de 22.00 da gosterılecek ısteyen ler ızlesın dıe yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İzleyecem.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ahaha ilkokul piyesi gibi film lol[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 izlemeyin yangın mangın çıkar evinizde alimallah yok yok[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ehe ya... simdi söyleyecegim seyleri utanarak söylicem ama... ben bu filmden acaip tirsmistim .. ühü filmden ciktigimdan beri , cinlerden asiri derece de korkar oldum , varsalar tabi lol. o kadar kendinize güvenmeyin... aptal bi film diye. bende, filme girmeden önce , kesin öyle bi filmdir dedim de.. ne kadar siradan sacma bir senaryosu olursa olsun tirstirdi beni. simdi sen kiz oldugun icin korkmussundur falan demeyin.[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada film Kanal D de :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Filmde en korkunc sey yasli karinin memeleriydi[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hahahahahah penth hakkaten ya... filmde durmadan 2-3 kadinin memelerini gösteriyolardi. heralde birazcik ilginclik katsin diye öyle yaptilar[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cok sacma filmdi ya vakit kaybi bana gore. ayrica cinler bildigim kadariyla var muslumanlikta boyle biliniyodu.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dünyayı kurtaran adamla kapışır bu film ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: vaniLLe, 19 Eylül 2005 15:13 tarihinde demiş ki: simdi sen kiz oldugun icin korkmussundur falan demeyin. sen kiz oldugun icin korkmussundur o yaşlı adam (grubun başı güya) olmasa bi de en sonunda ipek tuzcuoğlu muydu neydi işte o nas ile felak sûrelerini o kadar komik bir şekilde okumasaydı ben de tırsardım ama o sahneler beni çok güldürdü.bi de filmi izlerken şu yaşlı adam kazı grubuna emirler verirken birisi onu yalova kaymakamıyerine koyan bi espiri yaptı (şimdi söyleyemeyeceğim küfürlüydü) ondan dolayı hiç bi korku felan kalmadı bende. bi de bu filmin ikincisi çıkacak diyordu millet öyle bişi var mı??[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Ceday, 19 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: dünyayı kurtaran adamla kapışır bu film ;) :D guldurdun ya alahta senı guldursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 izliyebılcıegınız en zubuduk fılm...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Penthesilea, 19 Eylül 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Filmde en korkunc sey yasli karinin memeleriydi birileri ekşi zözlünk okuyo hmm[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hıhı, eksisozluk okumadan espri yapamayan gerizekalilarla dolu heralde cevren. Neyse, filmde beni en cok güldüren o yasli adamdi, herif paladindi böle ölüleri falan onurlandiriyodu : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bende filmi zaman kaybi olarak degerlendiriyorum. Izledigime cok pismanim :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 fiyaskoo..ama özgü namal hatrına bi kez daha göz atılabilir.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 "aa aya bakııııın ; ne kadar da ilgiiiinç!" şeklinde bir cümle duyabilirsiniz , işte o zaman mümkünse aya çok dikkatli bakın. ne mi göreceksiniz? hiçbir şey! beni sinir eden de bu ya! ______________________ bir de o filmde arkeologların yanlarında , özel kutusunda , şarap kadehi taşımalarına kopmuştum. nasıl yani o kadar çok mu taşıma kapasiteniz?![signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yav film zate komedi filmleri kuşağına girmelik bi hede şimdi tv de yarısını kesip verecekler(tüh be meme falan da yok :P) hiç gitmicek bu arada söylemeden geçemiycem bağzı arkadaşlar şuursuzca( :P ) cücü abimin dünyayı kurtaran adam adlı klasiği ile bu filmi aynı kefeye koymuş çok ayıp bi daha olmasın....:D[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Oyunculuk berbat Konu ilk defa denenmesine rağmen klişe ve işlenişi berbat Memeler berbat Berbat bir filmdi . Bir kere izlenir , o da türk yapımı olduğu için , emeğe saygı göstermek gerektiği için , bu tür filmlerde bir ilke imzamsı bir şey attığı için . Ancak ikinci kere izlemektense cin çağırırız daha iyi olur . Hem gerçekçi olur .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 suan izliyorum, ceşmeden kan damlatma sahnesine öldüm, musluk acıp kapamıs gibilerdi :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaşlı amca bi yerde kızlara kendinize gelin lan diye çat çut koydu okan yalabık öldükten sonra eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 siz çıkında daha iyisini yapın o zaman. türk filmi seyredioz amerikan değil[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 36 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 çıkın da daha iyisini yapın ne demek ki. bastan sona berbat bi film. zaten senaryo acaip dandik, oyunculuk desen hiçbişi yok. komedi filmi niyetine izlenebilir, scary movie serisi hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İyki sinemada izlememişim.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar