Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BÜYÜ ----Salı 22.00

facundo

Öne çıkan mesajlar

ehe ya...
simdi söyleyecegim seyleri utanarak söylicem ama...
ben bu filmden acaip tirsmistim .. ühü
filmden ciktigimdan beri , cinlerden asiri derece de korkar oldum , varsalar tabi lol.
o kadar kendinize güvenmeyin... aptal bi film diye.
bende, filme girmeden önce , kesin öyle bi filmdir dedim de..
ne kadar siradan sacma bir senaryosu olursa olsun tirstirdi beni.

simdi sen kiz oldugun icin korkmussundur falan demeyin.[signature][hline]
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada film Kanal D de :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 19 Eylül 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
simdi sen kiz oldugun icin korkmussundur falan demeyin.

sen kiz oldugun icin korkmussundur
o yaşlı adam (grubun başı güya) olmasa bi de en sonunda ipek tuzcuoğlu muydu neydi işte o nas ile felak sûrelerini o kadar komik bir şekilde okumasaydı ben de tırsardım ama o sahneler beni çok güldürdü.bi de filmi izlerken şu yaşlı adam kazı grubuna emirler verirken birisi onu yalova kaymakamıyerine koyan bi espiri yaptı (şimdi söyleyemeyeceğim küfürlüydü) ondan dolayı hiç bi korku felan kalmadı bende. bi de bu filmin ikincisi çıkacak diyordu millet öyle bişi var mı??[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sosyal ağlarda paylaş

"aa aya bakııııın ; ne kadar da ilgiiiinç!"
şeklinde bir cümle duyabilirsiniz , işte o zaman mümkünse aya çok dikkatli bakın.
ne mi göreceksiniz?

hiçbir şey!
beni sinir eden de bu ya!

yav film zate komedi filmleri kuşağına girmelik bi hede şimdi tv de yarısını kesip verecekler(tüh be meme falan da yok :P) hiç gitmicek bu arada söylemeden geçemiycem bağzı arkadaşlar şuursuzca( :P ) cücü abimin dünyayı kurtaran adam adlı klasiği ile bu filmi aynı kefeye koymuş çok ayıp bi daha olmasın....:D[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunculuk berbat
Konu ilk defa denenmesine rağmen klişe ve işlenişi berbat
Memeler berbat

Berbat bir filmdi . Bir kere izlenir , o da türk yapımı olduğu için , emeğe saygı göstermek gerektiği için , bu tür filmlerde bir ilke imzamsı bir şey attığı için . Ancak ikinci kere izlemektense cin çağırırız daha iyi olur . Hem gerçekçi olur .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...